Col·labora Pallapupas

A Fes-te la Festa ens hem fet establiment col·laborador de Pallapupas. A la nostra Sala podreu adquirir nassos a 1€, així estareu col·laborant amb aquesta gran tasca desinteressada que realitzen des de Pallapupas.

Qui són Pallapupas?

Pallapupas treballa perquè hi hagi espai per al riure durant el procés de la malaltia, i així convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida mitjançant actuacions artístiques, amb un mètode artístic propi, orientades a infants i gent gran, en estreta col·laboració amb el personal sanitari. Cada intervenció es realitza de manera personalitzada, tenint en compte l’estat físic i psíquic del pacient així com la seva situació familiar; aquesta informació la proporciona el personal sanitari en el pas previ a la intervenció artística de Pallapupas, és el que es coneix com a transmissió.

Fora dels hospitals fem teatre amb persones que pateixen alguna malaltia mental o amb persones que tenen familiars molt propers (com ara fills o filles) amb malalties mentals. El teatre s’utilitza en aquest cas com a eina d’expressió en la seva lluita contra l’estigma.

Més info: https://pallapupas.org

Que no faltin nassos a les vostres festes!!