Funcionament

1. Per a reservar la sala, s’ha d’escollir una data, i fer una pre-reserva per telèfon, mail o online, amb una paga i señal de 50€ la qual la podrà fer, mitjançant transferència bancària o en efectiu amb cita prèvia a la mateixa sala. Una vegada s’hagi rebut el depòsit, la data sol·licitada queda automàticament reservada, i per tant, bloquejada. La diferència s’abonarà en efectiu el dia de la celebració

2. El dia de la festa, la persona que hagi llogat la sala, haurà de presentar-se 10 minuts abans, per tal de poder explicar el funcionament de les instal·lacions, i abonar la resta del lloguer de la sala, i, si ha contractat algún que altre servei extra, també haurà de abonar-se en aquest moment.

3. El local s’ha de quedar en les mateixes condicions en les que s’ha contractat. Tot el que es porti per realitzar la festa, s’haurà de treure de la sala, a la finalització d’aquesta.

4. No es podrà portar materials de vidre o similars, es a dir; que tot el que siguin vasos, plats, etc., haurà de ser de plàstic.

5. Les taules sempre hauràn de ser cobertes amb estovalles.

6. No és permès tirar confeti ni arròs.

7. No és permès fumar dintre de la sala.

8. La porta del local ha d’estar permanentment tancada. No es pot estar a la sortida del local, fent soroll, ja que es s’ha de respectar el descans dels veïns.

9. En les festes on hi hagi menors d’edat, haurà d’haver un adult que es responsabilitzi d’ells.

10. Els menors d’edat no podràn consumir alcohol dins el local.

11. S’han de respectar les normatives d’ús del peke-park, i de les demés instal.lacions.

12. Un cop finalitzada la festa s’haurà de recollir i endressar, i deixar tots els juguets en el seu lloc, el peke park amb totes les boles dins, les boles del futbolín en el seu lloc. Les cadires i taules plegades i penjades. La nevera buida, el microones net. La cafetera buida i apagada. Les televisions i consoles, apagades.

13. Abans d’anar-se’n, deixar la sala en les mateixes condicions en que la vareu trobar, i tirar les escombraries al contenidor al carrer.

14. Fes-te la Festa no es fa responsable dels articles i objectes que s’hagin oblidat al local.

15. Fes-te la Festa  no es fa responsable de possibles accidents i lesions per una no bona utilizació de les instal.lacions.

16. 10 minuts abans d’acabar la festa, una persona de Fes-te la Festa anirà a la sala per a comprobar que tot sigui correcte i llest per tancar.

17. La persona que lloga la sala es fa responsable dels possibles desperfectes que es pugui ocasionar durant la celebració de la festa, i de la falta d’algún objecte.

18. No està permès portar cap aparell de música ( Portar USB amb música gravada)

19. ESTÀ TOTALMENT PROHIBIT ENGANXAR CELO, XINXETES, BLUTAC, SILICONA A LES PARETS I SOSTRES

20. Per a qualsevol dubte o aclaració o urgéncia durant la festa, trucar al telèfon 609549607.