Imagen

Imagen

NENOOS desembarca a Barcelona amb l’obertura d’un dels seus nous 12 centres

NENOOS és un projecte innovador d’educació integral per a nens i nenes. És pioner per promoure el desenvolupament de la intel·ligència a través d’un mètode educatiu que integra el treball de la ment, el cos i les emocions (mètode MBE: Mind+Body+Emotion). NENOOS ofereix programes i activitats formatives específiques per a nens i nenes de 0 a 13 anys, que es basen en la filosofia d’aprendre jugant, promovent així el desenvolupament de la intel·ligència d’una forma divertida i eficaç.

En l’actualitat, ja són més de 10.000 els nens i nenes que es beneficien dels programes educatius de NENOOS, a través dels 40 centres propis distribuïts en 24 províncies de 12 comunitats autònomes. En tots ells, NENOOS compta amb personal especialitzat en l’àmbit educatiu, majoritàriament psicòlegs, psicopedagògecs i mestres.

Un d’aquests centres NENOOS està situat al carrer Cartagena, 223 de Barcelona a FES-TE LA FESTA, des d’on oferim els nostres serveis. L’horari d’obertura d’aquest centre és de 16.00h a 20:00h i, coincidint amb l’inici de l’any acadèmic 2016/2017 i l’obertura de la matrícula per al nou curs, NENOOS Barcelona Sagrada Família ha programat els següents tallers demostratius perquè tant els nens com els seus pares puguin conèixer les diferents activitats que desenvolupem dins del mètode MBE (Mind+Body+Emotion):

Dimecres 14 de setembre

Grup A de 17 a 17.45h /Grup B de 18 a 18.45h

Dijous 22 de setembre

Grup A de 17 a 17.45h /Grup B de 18 a 18.45h

Les places són limitades. Reserva la teva trucant-nos al 610 958 336 o enviant un email a sagradafamilia.barcelona@nenoos.es

Entre les habilitats que el projecte educatiu NENOOS potència en els nens, destaquen les següents: millora del rendiment acadèmic i escolar, desenvolupament de capacitats (atenció, concentració, memòria, resolució de problemes, capacitat matemàtica, creativitat, etc.), increment de l’autoestima i la motivació per ser feliços, desenvolupament de la intel·ligència emocional, potenciació del talent
fomentant l’interès per l’aprenentatge i el coneixement, maduresa i integritat en l’àmbit social i acadèmic, responsabilitat del seu desenvolupament i aprenentatge establint fites i prioritats, capacitat de planificació, i flexibilitat i creativitat en la resolució de problemes.

Us esperem!